ECC LEADERSHIP TRAJECT

HEEL VEEL ONDERNEMERS WERKEN IN HUN BEDRIJF, MAAR VAAK TE WEINIG AAN HUN BEDRIJF. DAAROM ONTWIKKELDEN WIJ EEN GROEITRAJECT VOOR ONDERNEMERS

We werken een week in het buitenland aan je bedrijf, met resultaat! Alle deelnemende ondernemers keren steevast terug met een plan, een duidelijke visie en een strategie. Er gebeurt iets in de bedrijven, er is een nieuwe boost en alle ondernemers voelen een brandend verlangen om er voor te gaan. Ze konden dat gevoel ook ombuigen naar groei. In de eerste plaats groei van hun bedrijf, maar ook groei als ondernemer, als mens en als leider.

Wat neem je mee terug van deze ‘reis’
  • Een inspirerend 5-jarenplan voor jouw onderneming(en) gedragen door een duidelijke visie
  • Succesvolle strategie voor de komende 15 maanden voor jouw onderneming(en)
  • Een heldere geest & innerlijke rust
  • Duidelijker beeld van wie je bent, wat je wil bijdragen & waar jouw passie zit
  • Inspiratie en goesting door de verhalen en ervaringen van collega-ondernemers

CONTENT – NETWERKEN – LEIDERSCHAP – MARKETINGSTRATEGIE – ONTSPANNING – CHANGE@WORK

PERSOONLIJKE GROEI – INNOVATIE – EFFICIENTERE MEDEWERKERS – MINDFULNESS

Set goal ecc leadership leiderschap coaching

Trajecten 2022

Waar?

Zuid-Europa

Wanneer? 

10-17 oktober 2021

Een coach
… die je authentiek laat groeien.
… die het beste uit jezelf weet te halen.
… die je goesting geeft om te ondernemen.
… die niet zweert bij één filosofie, maar je kennis laat maken met verschillende boeiende strategieën.

In 4 punten waar Steven voor staat. Ik beveel elke ondernemer het ECC-traject en zijn natrajecten aan! Indien je hierover meer info, kan je mij contacteren en deel ik graag mijn ervaringen.

Keep On going Steven!

Cédric Dupont, Quinto

Steven is een bijzonder charismatisch persoon. Ooit hoorde ik een medewerker van hem zeggen: “werken met Steven is ongelofelijk, al wat hij aanraakt, verandert precies in goud”. Door strategieën in de praktijk om te zetten heeft Steven in een mum van tijd succesvolle bedrijven gestart die hij nog steeds runt. Deze strategieën, gecombineerd met zijn praktijkervaring brengt hij sinds enige tijd als coach over aan derden waar ik hem enorm dankbaar voor ben.

Zelf volg ik zijn ECC traject waar hij je op een persoonlijke manier begeleidt met het maken en opvolgen van je inspirerend business plan. Als daarbij de coach nog eens intelligent, enorm gedreven is en het hart op de juiste plaats heeft dan weet je dat je hier goed zit. Bedankt Steven!

Jim Smets, Artiso NV

Een 10tal jaar geleden heb ik Steven leren kennen toen we beiden actief waren binnen eenzelfde sportvereniging. Al snel was er een klik en bleef een samenwerking op professioneel gebied ook niet uit.

Toen Steven zelf als ondernemer startte heb ik hem zichzelf en zijn collega’s (waaronder mezelf) zien uitdagen om steeds het beste in jezelf naar boven te halen. Ook al waren we het niet altijd eens; achteraf gezien moest ik meermaals toegeven dat die gedrevenheid van Steven een vereiste is om te groeien.

In 2018 heb ik dan eindelijk zelf de stap richting ondernemen gezet. Ik had al langer de intentie om mij in mijn vakgebied verder te specialiseren en om deze stap concreet te maken moest ik allerlei obstakels het hoofd bieden.
Hierbij heeft Steven mij een zeer tastbare aanpak/leidraad aangereikt die voor mij zowel privé (leer jezelf kennen en aan jezelf werken) als professioneel (plan van aanpak opstellen, doelen opleggen en kritische blik hierop) werken. Het ECC Leadership Traject is voor mij nog steeds een houvast en tevens inspiratiebron.

Daarnaast luistert Steven ook echt naar de persoon en stelt hij alles in het werk om je te zien groeien als mens. Dank u Steven!

Dries Dierckx

Reeds meer dan 20 jaar ken ik Steven. Eerst als enthousiaste en gemotiveerde kracht ten dienste van een grotere onderneming maar vooral sinds 7 jaar wanneer hij zijn eigen bedrijf succesvol uit de grond stampte en we nog nauwer gingen samenwerken. Wanneer hij anderhalf jaar geleden een traject voor ondernemers opstartte, was ik er graag als bij de eersten bij om aan ECC Leadership traject 1 te kunnen deelnemen. De vertrouwelijke band met Steven, zijn zakelijke inzichten en zijn aandacht voor de mens naast de ondernemer maakte voor mij de stap bijzonder klein om aan zo’n traject deel te nemen, iets wat toch aanvankelijk wat onbekend en spannend was. Maar zowel zijn coaching tijdens ECC 1 als in het natraject ECC Community, geven heel wat praktische hulpmiddelen en inzichten om effectief toe te passen in je eigen bedrijf. En zeker ook interessant is het feit dat hij naast zijn kennis en ervaring boeiende, interactieve en inspirerende keynotes aantrekt waarbij je als ondernemer op een hele fijne wijze naar een hoger level getild wordt. Doe dit alles in de gepaste sfeer van ondernemers die allen net die extra mile willen gaan voor succes en je komt tot een formule die bijzonder warm aan te bevelen is voor elke ondernemer!

Dirk Materné, ConsumerHouse

Ik heb vorig jaar nog een traject bij Steven gevolgd in Italië. Het was een super inspirerende week met veel nieuwe inzichten die je gemakkelijk kunt toepassen in je bedrijf. Naast een vijf jaren groeitraject voor mijn onderneming, heb ik er ook vrienden voor het leven bijgekregen.

Paul Vangelder, V Supply

SFEERBEELDEN

logo coaching groeicoach Steven Ghesquiere

Zin om deel te nemen?

Contacteer ons