ECC Leadershiptraject Italië

Missie & visie

“ONDERNEMEN IS TOPSPORT & NET ZOALS TOPSPORTERS HEBBEN OOK ONDERNEMERS NOOD AAN EEN COACH”

Het is de missie én passie van Steven om ondernemers bij te staan in de groei van hun onderneming, om ze te begeleiden en te coachen. Samen met ondernemers op zoek gaan naar een betere versie van zichzelf én een betere versie van hun bedrijf, daar gaan we voor.

Wat je aandacht geeft, groeit

In 2017 startte Steven met de eerste leadership trajecten. Een week samen met gelijkgestemde ondernemers werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Met groot succes, de ondernemers keren steevast terug naar huis met een 5-jaren plan voor hun business, met een brandend verlangen en met tips & tricks om hun bedrijf te boosten.

Vanuit de energie die deze trajecten hem gaven besloot Steven om een volwaardig opleiding- en coachinginstituut uit te bouwen voor ondernemers.

Welkom op het groeiplatform voor ondernemers!

Meet The Team

ONTMOET DE GEZICHTEN ACHTER STEVEN GHESQUIERE | COACHING

Steven Ghesquière

STEVEN GHESQUIERE
Zaakvoerder & coach

Gerlinde Homans

GERLINDE HOMANS
Business Development Manager

Hervée Darmont

HERVEE DARMONT
Management Drives Trainer

Wie is Steven?

Wie Steven leert kennen, ontdekt al snel dat hij goed weet wie hij is en waar hij echt gelukkig van wordt: hij is ondernemer en geen werknemer, een leider met een duidelijke missie & visie en geen volger, een coach die zijn ervaringen wil delen en mensen & ondernemingen wil begeleiden in hun groei.

Carrière gewijs heeft hij ook al een mooi palmares. Begonnen bij AXA & Ter Beke, maakte Steven al snel de stap naar de uitzend- en selectiewereld. In 2012 begon hij aan zijn eigen verhaal, zijn eigen bedrijf, zijn Xtra. Steven is bijzonder trots op zijn 60 enthousiaste medewerkers en gelooft sterk in happy@work. Medewerkers die met plezier naar hun werk rijden, zich kunnen ontwikkelen en meegroeien met de onderneming.

Investeren in eigen ontwikkeling is altijd een belangrijke constante geweest in het leven en de carrière van Steven. Nadat hij zelf verschillende ondernemingstrajecten volgde, kreeg hij steeds vaker de vraag van andere ondernemers om hen te begeleiden, te coachen. Het begon te kriebelen en Steven behaalde daarna dan ook met succes de certificering van World Class Coach bij de Inge Rock Academy.

Steven Ghesquière - Wie is
logo coaching groeicoach Steven Ghesquiere

Let’s Talk

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

Contacteer Ons